Enable JS
Follow Pohodli.com on Facebook
  » 

Poszukujesz jakiegoś tytułu? Napisz do nas.

Donavon Frankenreiter
Pass It Around (CD)

WRASS227

Donavon Frankenreiter (born December 10, 1972 in Downey, California) is an American musician and songwriter.
solo discography:
Donavon Frankenreiter (2004) #165 US
Move by Yourself (2006)
The Abbey Road Sessions (DVD) (2006)
Recycled Recipes EP (2007)
Pass It Around (2008) Wrasse Records
Donavon Alive in Tahiti (DVD) (2008)
Revisited (2010)
Glow (2010)
Recycled Recipes, Vol. 2 EP (2011)
Start Livin' (2012)
The Heart (2015)

Utwory:

"Life, Love & Laughter" – 3:12 (Donavon Frankenreiter; Squeak E. Clean)
"Too Much Water" – 3:32 (Donavon Frankenreiter; Lehning; Tashian)
"Come with Me" – 3:29 (Cockrell; Donavon Frankenreiter)
"Your Heart" – 2:46 (Cockrell; Donavon Frankenreiter)
"Hit the Ground Running" – 3:40 (Donavon Frankenreiter; McQuien)
"Mansions in the Sand" – 5:03 (Donavon Frankenreiter; McQuien)
"Someone's Something" – 3:38 (Daly; Donavon Frankenreiter)
"Sing a Song" – 3:52 (Donavon Frankenreiter)
"Pass It Around" – 4:53 (Donavon Frankenreiter)
"Come Together" – 3:06 (Donavon Frankenreiter; Fox; Frazier)
Bonus Tracks:
"Can't Go On Without You" - 4:04 (Donavon Frankenreiter)
"Everything to Me" - 3:57 (Donavon Frankenreiter)

Rok wydania: 2008

Rodzaj: Różna & World
Firma: Wrasse Records

Naklejki:

Pop, Rock, World Music




Donavon Frankenreiter - Pass It Around (CD)




CD

25.65zł 
35.32zł zł



  
 
« Do katalogu




Komentarze:

Na razie nie dodano komentarzy.



Zeby pisać komentarze trzeba być zalogowanym.




Skontaktuj się z nami:



Skontaktuj się z nami



Tekst wiadomości:


Twoje konto:

E-mail Hasło

Zarejestruj się.

Będziesz mieć możliwość robienia zakupów w E-shopie, otrzymywania aktualnych informacji o nowościach, koncertach, interesujących zniżkach i promocjach.

Wstąp do klubu.

Aktualnie polecamy:

Djivan Gasparyan - Portrait - The Soul of Armenia 2CD 2CDhighdigi

64.35zł 
80.48zł zł
Joel Francisco Perri & Cedric Perri - World Travel - Peru - Andes (CD) CD

32.10zł 
Emad Sayyah - Modern Belly Dance from Lebanon - The Dance of the Princess (CD) CD

27.26zł 
32.10zł zł
KAL - Romology (CD) CD

40.16zł 
64.19zł zł
Donavon Frankenreiter - Pass It Around (CD) CD

25.65zł 
35.32zł zł
Khaled - Sahra (CD) CD

40.00zł 
48.23zł zł
Los de Abajo - Mariachi Beat (CD) CD

51.45zł 
64.35zł zł
Mirabai Ceiba - Sacred Love Meditations (CD) CD

56.29zł 
64.35zł zł
Mirabai Ceiba - Ojos Como Estrellas - Eyes Like Stars (CD) CD

56.29zł 
64.35zł zł
Deva Premal - Deva Lounge (CD) CD

64.35zł 
72.42zł zł
Fanfare Ciocarlia - Onwards to Mars (CD) CD

48.23zł 
63.71zł zł
Etran Finatawa - Desert Crossroads (CD) CD

48.23zł 
64.35zł zł
Various Artists - Emociones (3CD) 3CDhighdigi

80.48zł 
96.61zł zł
Gül - Learn Oriental Dance With Gül (DVD) DVD

32.10zł 
33.71zł zł
Fanfare Ciocarlia & Adrian Raso - Devil's Tale (vinyl) LP

80.48zł 
Lil'Bear Singers - Native American Indian - Hopis (CD) CD

25.65zł 
59.52zł zł
Various Artists Art. Dir.: Lior Elmaleh - Supplication - Sacred Liturgical Poems of The Oriental Jews (10CD Box) 10CD

161.13zł 
274.03zł zł
Tatyana Lar - Songs from My Heart CD CD

64.35zł 
80.48zł zł
Morley - Seen (CD) CD

25.65zł 
35.32zł zł
CéU - Caravana Sereia Bloom CD CD

51.45zł 
64.35zł zł
The Chieftains - Vol.10 CD CD

64.35zł 
80.48zł zł
RotFront - Emigrantski Raggamuffin CD CD

48.23zł 
56.29zł zł
 

Kontakt:

POHODLÍ .com

Jagellonská 21
Praha 3, 130 00
Tel/fax: +420 224 827 026
Tel.kom: +420 605 881 642

obchod@pohodli.com

Skype: Pohodli.com

Godziny otwarcia:
Pon-Pt: 12:oo - 20:oo

Formularz kontaktowy

Strona główna | E-shop / katalog | Studio | Dystrybucja | O firmie / kontakt
Jak robić zakupy | Warunki sprzedaży | Rejestracja | Login

Wszystkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.
Strona wygenerowana 20.10.2017 v 21:48:02 za 0.132 sekund.
© Pohodli 1992 l wytworzenie stron