Enable JS
Follow Pohodli.com on Facebook
  » 

Poszukujesz jakiegoś tytułu? Napisz do nas.

Donavon Frankenreiter
Pass It Around (CD)

WRASS227

Donavon Frankenreiter (born December 10, 1972 in Downey, California) is an American musician and songwriter.
solo discography:
Donavon Frankenreiter (2004) #165 US
Move by Yourself (2006)
The Abbey Road Sessions (DVD) (2006)
Recycled Recipes EP (2007)
Pass It Around (2008) Wrasse Records
Donavon Alive in Tahiti (DVD) (2008)
Revisited (2010)
Glow (2010)
Recycled Recipes, Vol. 2 EP (2011)
Start Livin' (2012)
The Heart (2015)

Utwory:

"Life, Love & Laughter" – 3:12 (Donavon Frankenreiter; Squeak E. Clean)
"Too Much Water" – 3:32 (Donavon Frankenreiter; Lehning; Tashian)
"Come with Me" – 3:29 (Cockrell; Donavon Frankenreiter)
"Your Heart" – 2:46 (Cockrell; Donavon Frankenreiter)
"Hit the Ground Running" – 3:40 (Donavon Frankenreiter; McQuien)
"Mansions in the Sand" – 5:03 (Donavon Frankenreiter; McQuien)
"Someone's Something" – 3:38 (Daly; Donavon Frankenreiter)
"Sing a Song" – 3:52 (Donavon Frankenreiter)
"Pass It Around" – 4:53 (Donavon Frankenreiter)
"Come Together" – 3:06 (Donavon Frankenreiter; Fox; Frazier)
Bonus Tracks:
"Can't Go On Without You" - 4:04 (Donavon Frankenreiter)
"Everything to Me" - 3:57 (Donavon Frankenreiter)

Rok wydania: 2008

Rodzaj: Różna & World
Firma: Wrasse Records

Naklejki:

Pop, Rock, World Music




Donavon Frankenreiter - Pass It Around (CD)




CD

28.91zł 
39.82zł zł



  
 
« Do katalogu




Komentarze:

Na razie nie dodano komentarzy.



Zeby pisać komentarze trzeba być zalogowanym.




Skontaktuj się z nami:



Skontaktuj się z nami



Tekst wiadomości:


Twoje konto:

E-mail Hasło

Zarejestruj się.

Będziesz mieć możliwość robienia zakupów w E-shopie, otrzymywania aktualnych informacji o nowościach, koncertach, interesujących zniżkach i promocjach.

Wstąp do klubu.

Aktualnie polecamy:

Djivan Gasparyan - The Soul of Armenia - Portrait (2CD) 2CDhighdigi

90.73zł 
108.91zł zł
Dalai Lama - Inner World (Book+2CD) 2CD

108.91zł 
114.36zł zł
Mantra - Podulka (CD) CD

58.00zł 
72.55zł zł
Ajeet Kaur - Lunar (CD) CD

81.64zł 
Etran Finatawa - Desert Crossroads (CD) CD

54.36zł 
Deva Premal - Deva (CD) CD

72.55zł 
Lil'Bear Singers - Native American Indian - Hopis (CD) CD

72.55zł 
Snatam Kaur - Source of Strength - Meditations For Transformation (CD) CD

63.45zł 
72.55zł zł
Deva Premal - Deva Lounge (CD) CD

94.36zł 
Various Artists - Bingo Oriente (CD+catalogue) CD

23.45zł 
36.18zł zł
Bob Dylan - Oh Mercy (CD) CD

18.00zł 
36.18zł zł
Clannad - Lore (CD) CD

18.00zł 
36.18zł zł
Youssou N'dour - Rokku Mi Rokka (2CD) 2CD

36.18zł 
54.36zł zł
Gül - Learn Oriental Dance With Gül (DVD) DVD

21.64zł 
23.45zł zł
Various Artists Art. Dir.: Lior Elmaleh - Supplication - Sacred Liturgical Poems of The Oriental Jews (10CD Box) 10CD

181.64zł 
308.91zł zł
KAL - Romology (CD) CD

54.36zł 
72.55zł zł
RotFront - Emigrantski Raggamuffin (CD) CD

54.36zł 
63.45zł zł
Emad Sayyah - Modern Belly Dance from Lebanon - The Dance of the Princess (CD) CD

27.09zł 
39.82zł zł
Donavon Frankenreiter - Pass It Around (CD) CD

28.91zł 
39.82zł zł
Khaled - Sahra (CD) CD

45.27zł 
54.36zł zł
 

Kontakt:

POHODLÍ .com

Jagellonská
Praha 3, 130 00
Tel.kom: +420 605 881 642

obchod@pohodli.com

Skype: Pohodli.com

Godziny otwarcia:
Pon-Pt: 12:oo - 20:oo

Formularz kontaktowy

Strona główna | E-shop / katalog | Studio | Dystrybucja | O firmie / kontakt
Jak robić zakupy | Warunki sprzedaży | Rejestracja | Login

Wszystkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.
Strona wygenerowana 19.9.2021 v 16:40:25 za 0.192 sekund.
© Pohodli 1992 l wytworzenie stron