Enable JS
Follow Pohodli.com on Facebook
  » 

Poszukujesz jakiegoś tytułu? Napisz do nas.

Donavon Frankenreiter
Pass It Around (CD)

WRASS227

Donavon Frankenreiter (born December 10, 1972 in Downey, California) is an American musician and songwriter.
solo discography:
Donavon Frankenreiter (2004) #165 US
Move by Yourself (2006)
The Abbey Road Sessions (DVD) (2006)
Recycled Recipes EP (2007)
Pass It Around (2008) Wrasse Records
Donavon Alive in Tahiti (DVD) (2008)
Revisited (2010)
Glow (2010)
Recycled Recipes, Vol. 2 EP (2011)
Start Livin' (2012)
The Heart (2015)

Utwory:

"Life, Love & Laughter" – 3:12 (Donavon Frankenreiter; Squeak E. Clean)
"Too Much Water" – 3:32 (Donavon Frankenreiter; Lehning; Tashian)
"Come with Me" – 3:29 (Cockrell; Donavon Frankenreiter)
"Your Heart" – 2:46 (Cockrell; Donavon Frankenreiter)
"Hit the Ground Running" – 3:40 (Donavon Frankenreiter; McQuien)
"Mansions in the Sand" – 5:03 (Donavon Frankenreiter; McQuien)
"Someone's Something" – 3:38 (Daly; Donavon Frankenreiter)
"Sing a Song" – 3:52 (Donavon Frankenreiter)
"Pass It Around" – 4:53 (Donavon Frankenreiter)
"Come Together" – 3:06 (Donavon Frankenreiter; Fox; Frazier)
Bonus Tracks:
"Can't Go On Without You" - 4:04 (Donavon Frankenreiter)
"Everything to Me" - 3:57 (Donavon Frankenreiter)

Rok wydania: 2008

Rodzaj: Różna & World
Firma: Wrasse Records

Naklejki:

Pop, Rock, World Music




Donavon Frankenreiter - Pass It Around (CD)




CD

26.95zł 
37.12zł zł



  
 
« Do katalogu




Komentarze:

Na razie nie dodano komentarzy.



Zeby pisać komentarze trzeba być zalogowanym.




Skontaktuj się z nami:



Skontaktuj się z nami



Tekst wiadomości:


Twoje konto:

E-mail Hasło

Zarejestruj się.

Będziesz mieć możliwość robienia zakupów w E-shopie, otrzymywania aktualnych informacji o nowościach, koncertach, interesujących zniżkach i promocjach.

Wstąp do klubu.

Aktualnie polecamy:

Deva Premal - Deva Lounge (CD) CD

87.97zł 
Various Artists - Bingo Oriente (CD+catalogue) CD

16.78zł 
33.73zł zł
Fanfare Ciocarlia & Adrian Raso - Devil's Tale (vinyl) LP

84.58zł 
Various Artists - Jai Jai Shrinathji (CD) CD

25.25zł 
42.37zł zł
Johnny Cash - American Recordings (CD) CD

25.25zł 
Bob Dylan - Oh Mercy (CD) CD

16.78zł 
33.73zł zł
Clannad - Lore (CD) CD

16.78zł 
33.73zł zł
Youssou N'dour - Rokku Mi Rokka (2CD) 2CD

33.73zł 
50.68zł zł
Various Artists - Emociones (3CD) 3CDhighdigi

84.58zł 
101.53zł zł
Gül - Learn Oriental Dance With Gül (DVD) DVD

20.17zł 
21.86zł zł
Etran Finatawa - Desert Crossroads (CD) CD

59.15zł 
77.80zł zł
Fanfare Ciocarlia - Onwards to Mars (CD) CD

67.63zł 
Snatam Kaur - Source of Strength - Meditations For Transformation (CD) CD

59.15zł 
67.63zł zł
Various Artists Art. Dir.: Lior Elmaleh - Supplication - Sacred Liturgical Poems of The Oriental Jews (10CD Box) 10CD

169.32zł 
287.97zł zł
KAL - Romology (CD) CD

50.68zł 
59.15zł zł
Lil'Bear Singers - Native American Indian - Hopis (CD) CD

50.68zł 
67.63zł zł
RotFront - Emigrantski Raggamuffin (CD) CD

42.20zł 
59.15zł zł
Djivan Gasparyan - Portrait - The Soul of Armenia (2CD) 2CDhighdigi

84.58zł 
101.53zł zł
Emad Sayyah - Modern Belly Dance from Lebanon - The Dance of the Princess (CD) CD

28.64zł 
33.73zł zł
Donavon Frankenreiter - Pass It Around (CD) CD

26.95zł 
37.12zł zł
Khaled - Sahra (CD) CD

42.20zł 
50.68zł zł
 

Kontakt:

POHODLÍ .com

Jagellonská
Praha 3, 130 00
Tel.kom: +420 605 881 642

obchod@pohodli.com

Skype: Pohodli.com

Godziny otwarcia:
Pon-Pt: 12:oo - 20:oo

Formularz kontaktowy

Strona główna | E-shop / katalog | Studio | Dystrybucja | O firmie / kontakt
Jak robić zakupy | Warunki sprzedaży | Rejestracja | Login

Wszystkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.
Strona wygenerowana 22.11.2019 v 22:28:44 za 0.286 sekund.
© Pohodli 1992 l wytworzenie stron