Enable JS
Follow Pohodli.com on Facebook
  » 

Poszukujesz jakiegoś tytułu? Napisz do nas.

Donavon Frankenreiter
Pass It Around (CD)

WRASS227

Donavon Frankenreiter (born December 10, 1972 in Downey, California) is an American musician and songwriter.
solo discography:
Donavon Frankenreiter (2004) #165 US
Move by Yourself (2006)
The Abbey Road Sessions (DVD) (2006)
Recycled Recipes EP (2007)
Pass It Around (2008) Wrasse Records
Donavon Alive in Tahiti (DVD) (2008)
Revisited (2010)
Glow (2010)
Recycled Recipes, Vol. 2 EP (2011)
Start Livin' (2012)
The Heart (2015)

Utwory:

"Life, Love & Laughter" – 3:12 (Donavon Frankenreiter; Squeak E. Clean)
"Too Much Water" – 3:32 (Donavon Frankenreiter; Lehning; Tashian)
"Come with Me" – 3:29 (Cockrell; Donavon Frankenreiter)
"Your Heart" – 2:46 (Cockrell; Donavon Frankenreiter)
"Hit the Ground Running" – 3:40 (Donavon Frankenreiter; McQuien)
"Mansions in the Sand" – 5:03 (Donavon Frankenreiter; McQuien)
"Someone's Something" – 3:38 (Daly; Donavon Frankenreiter)
"Sing a Song" – 3:52 (Donavon Frankenreiter)
"Pass It Around" – 4:53 (Donavon Frankenreiter)
"Come Together" – 3:06 (Donavon Frankenreiter; Fox; Frazier)
Bonus Tracks:
"Can't Go On Without You" - 4:04 (Donavon Frankenreiter)
"Everything to Me" - 3:57 (Donavon Frankenreiter)

Rok wydania: 2008

Rodzaj: Różna & World
Firma: Wrasse Records

Naklejki:

Pop, Rock, World Music




Donavon Frankenreiter - Pass It Around (CD)




CD

31.80zł 
43.80zł zł



  
 
« Do katalogu




Komentarze:

Na razie nie dodano komentarzy.



Zeby pisać komentarze trzeba być zalogowanym.




Skontaktuj się z nami:



Skontaktuj się z nami



Tekst wiadomości:


Twoje konto:

E-mail Hasło

Zarejestruj się.

Będziesz mieć możliwość robienia zakupów w E-shopie, otrzymywania aktualnych informacji o nowościach, koncertach, interesujących zniżkach i promocjach.

Wstąp do klubu.

Aktualnie polecamy:

Dalai Lama - Inner World (Book+2CD) 2CD

119.80zł 
125.80zł zł
Mirabai Ceiba - The Quiet Hour (CD) CD

99.80zł 
Lil'Bear Singers - Native American Indian - Hopis (CD) CD

79.80zł 
Deva Premal - Deva (CD) CD

89.80zł 
Clannad - Lore (CD) CD

39.80zł 
59.80zł zł
Djivan Gasparyan - The Soul of Armenia - Portrait (2CD) 2CDhighdigi

99.80zł 
119.80zł zł
Mantra - Podulka (CD) CD

59.80zł 
79.80zł zł
Ajeet Kaur - Lunar (CD) CD

99.80zł 
Etran Finatawa - Desert Crossroads (CD) CD

59.80zł 
Various Artists - Bingo Oriente (CD+catalogue) CD

19.80zł 
29.80zł zł
Youssou N'dour - Rokku Mi Rokka (2CD) 2CD

39.80zł 
59.80zł zł
Gül - Learn Oriental Dance With Gül (DVD) DVD

23.80zł 
25.80zł zł
Various Artists Art. Dir.: Lior Elmaleh - Supplication - Sacred Liturgical Poems of The Oriental Jews (10CD Box) 10CD

199.80zł 
339.80zł zł
KAL - Romology (CD) CD

69.80zł 
79.80zł zł
RotFront - Emigrantski Raggamuffin (CD) CD

59.80zł 
69.80zł zł
Emad Sayyah - Modern Belly Dance from Lebanon - The Dance of the Princess (CD) CD

39.80zł 
43.80zł zł
Donavon Frankenreiter - Pass It Around (CD) CD

31.80zł 
43.80zł zł
Khaled - Sahra (CD) CD

49.80zł 
59.80zł zł
 

Kontakt:

POHODLÍ .com

Sudoměřská 33
Praha 3, 130 00
Tel.kom: +420 605 881 642

obchod@pohodli.com

Skype: Pohodli.com

Godziny otwarcia:
Pon-Pt: 12:oo - 20:oo

Formularz kontaktowy

Strona główna | E-shop / katalog | Studio | Dystrybucja | O firmie / kontakt
Jak robić zakupy | Warunki sprzedaży | Rejestracja | Login

Wszystkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.
Strona wygenerowana 8.2.2023 v 18:31:48 za 0.127 sekund.
© Pohodli 1992 l wytworzenie stron