Povolte si js
Follow Pohodli.com on Facebook
  » 

Hledáte nějaký titul? Napište nám.

Donavon Frankenreiter
Pass It Around (CD)

WRASS227

Donavon Frankenreiter (born December 10, 1972 in Downey, California) is an American musician and songwriter.
solo discography:
Donavon Frankenreiter (2004) #165 US
Move by Yourself (2006)
The Abbey Road Sessions (DVD) (2006)
Recycled Recipes EP (2007)
Pass It Around (2008) Wrasse Records
Donavon Alive in Tahiti (DVD) (2008)
Revisited (2010)
Glow (2010)
Recycled Recipes, Vol. 2 EP (2011)
Start Livin' (2012)
The Heart (2015)

Skladby:

"Life, Love & Laughter" – 3:12 (Donavon Frankenreiter; Squeak E. Clean)
"Too Much Water" – 3:32 (Donavon Frankenreiter; Lehning; Tashian)
"Come with Me" – 3:29 (Cockrell; Donavon Frankenreiter)
"Your Heart" – 2:46 (Cockrell; Donavon Frankenreiter)
"Hit the Ground Running" – 3:40 (Donavon Frankenreiter; McQuien)
"Mansions in the Sand" – 5:03 (Donavon Frankenreiter; McQuien)
"Someone's Something" – 3:38 (Daly; Donavon Frankenreiter)
"Sing a Song" – 3:52 (Donavon Frankenreiter)
"Pass It Around" – 4:53 (Donavon Frankenreiter)
"Come Together" – 3:06 (Donavon Frankenreiter; Fox; Frazier)
Bonus Tracks:
"Can't Go On Without You" - 4:04 (Donavon Frankenreiter)
"Everything to Me" - 3:57 (Donavon Frankenreiter)

Rok vydání: 2008

Žánr: Různé & World
Label: Wrasse Records

Nálepky:

Pop, Rock, World Music




Donavon Frankenreiter - Pass It Around (CD)




CD

159,-Kč
219,-Kč



  
 
« Zpět do katalogu




Komentáře:

Zatím nebyly vloženy žádné komentáře.
Buďte první. Váš názor může pomoci dalším lidem.



Pro psaní komentářů je nutné být přihlášen.




Kontaktujte nás:



Kontaktujte nás



Zpráva:


Víte, že...

Pohodli.com nabízí množstevní slevy?

  • 1% při nákupu nad 1.000,-Kč
  • 2% při nákupu nad 2.000,-Kč
  • 3% při nákupu nad 3.000,-Kč
  • 4% při nákupu nad 4.000,-Kč
  • 5% při nákupu nad 5.000,-Kč

Vaše údaje:

E-mail Heslo

Zaregistrujte se.

Budete mít možnost nákupu v E-shopu a můžete dostávat aktuální informace o novinkách, koncertech a zajímavých slevách.

Vstupte do klubu.

Vybrané tituly:

Djivan Gasparyan - Portrait - The Soul of Armenia 2CD 2CDhighdigi

399,-Kč
499,-Kč
Joel Francisco Perri & Cedric Perri - World Travel - Peru - Andes (CD) CD

199,-Kč
Emad Sayyah - Modern Belly Dance from Lebanon - The Dance of the Princess (CD) CD

169,-Kč
199,-Kč
KAL - Romology (CD) CD

249,-Kč
398,-Kč
Donavon Frankenreiter - Pass It Around (CD) CD

159,-Kč
219,-Kč
Khaled - Sahra (CD) CD

248,-Kč
299,-Kč
Los de Abajo - Mariachi Beat (CD) CD

319,-Kč
399,-Kč
Mirabai Ceiba - Sacred Love Meditations (CD) CD

349,-Kč
399,-Kč
Mirabai Ceiba - Ojos Como Estrellas - Eyes Like Stars (CD) CD

349,-Kč
399,-Kč
Deva Premal - Deva Lounge (CD) CD

399,-Kč
449,-Kč
Fanfare Ciocarlia - Onwards to Mars (CD) CD

299,-Kč
395,-Kč
Etran Finatawa - Desert Crossroads (CD) CD

299,-Kč
399,-Kč
Various Artists - Emociones (3CD) 3CDhighdigi

499,-Kč
599,-Kč
Gül - Learn Oriental Dance With Gül (DVD) DVD

199,-Kč
209,-Kč
Fanfare Ciocarlia & Adrian Raso - Devil's Tale (vinyl) LP

499,-Kč
Lil'Bear Singers - Native American Indian - Hopis (CD) CD

159,-Kč
369,-Kč
Various Artists Art. Dir.: Lior Elmaleh - Supplication - Sacred Liturgical Poems of The Oriental Jews (10CD Box) 10CD

999,-Kč
1,699,-Kč
Tatyana Lar - Songs from My Heart CD CD

399,-Kč
499,-Kč
Morley - Seen (CD) CD

159,-Kč
219,-Kč
CéU - Caravana Sereia Bloom CD CD

319,-Kč
399,-Kč
The Chieftains - Vol.10 CD CD

399,-Kč
499,-Kč
RotFront - Emigrantski Raggamuffin CD CD

299,-Kč
349,-Kč
 

Kontakt:

POHODLÍ .com

Jagellonská 21
Praha 3, 130 00
Tel: +420 224 827 026
Mobil: +420 605 881 642

obchod@pohodli.com

Skype: Pohodli.com

Otevírací doba:
po telefonicke domluve
Po-Pá: 12:oo - 20:oo

Kontaktní formulář

Spolupráce:

Domů | E-shop / katalog | Studio | Velkoobchod | O firmě / kontakt
Jak nakupovat | Obchodní podmínky | Registrace | Přihlášení | Mapa stránek | Blog Pohodlí

Všechna práva vyhrazena. All rights reserved.
Stránka vygenerována 21.10.2017 v 12:25:51 za 0.186 sekund.
© Pohodli 1992 l výroba stránek